Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS till Sin lärjunge Petrus: "Var en herde för mina får"


HERDETJÄNSTEN

se till att fåren har det bra: får vatten och föda

och växer till, och skyddas mot rovdjur

och andra hot.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 07:31



Bookmark and Share


    flinka vera
Du vet inget om någon gud hur mycket du än försöker övertala dig själv om detta
2011-12-16

    Sven-Erik Sköld
Frågan handlade om att inte huka och vad Gud vill med Ditt liv. Mvh
2011-12-16

    flinka vera
Strutten jag behöver inga fundamentalister som dig
tala om för mig vad jag ska göra med mitt liv.
Du nordens taliban ta och lyft ögonen från din egen
igenvuxna navel
2011-12-16

    Sven-Erik Sköld
Flinka Vera, bry Dig inte om att huka, läs Bibeln i stället så får Du veta vad Gud vill med Ditt liv: först och främst "att alla skall bli frälsta, och komma till kunskap om sanningen". JESUS: "Jag är vägen, sanningen.." Mvh S-E
2011-12-16

    flinka vera
Kerstin och Sven vilken tur för gud att han har er !
vad skulle han ta sig till utan er 2 som vet så mycket,
vi andra får väl huka oss för er överhet och kunskap om gud.
2011-12-16

  Kerstin VIP
Att ta på sig herdetjänst innebär ett stort ansvar,
en del är inte ens kallade till detta.
2011-12-16

  Kerstin VIP
Att ta på sig herdetjänst innebär ett stort ansvar,
en del är inte ens kallade till detta.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld