Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undvik att utnyttja trasiga objekt


Varning för skada


Existerar för din skull
inte min

Offrar mig
för något som jag
aldrig kommer att få

Säljer min själ för bekräftelse

Jag ligger orörlig
märker du inget

STOP

Undersök om egenvärde
självrespekt finnes
för objektet
innan du
bestämmer Om

Objektet är
knullbart




Fri vers av Militsa
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 22:18



Bookmark and Share


    lory
kärlek---sex--njutning----symbios---
2012-01-19

  Peter Stjerngrim VIP
Kärlek och sex är för mig oskiljaktiga - det ena kan inte finnas utan det andra i en relation!
Förstår inte hur sådana människor fungerar som kan ha sex med någon de inte älskar och som också älskar dem ...
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa