Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Staden

Sitter i det trygga rummet
omsluter mig med poesi och musik

det skulle vara så

Vi levde i nätterna,
vi lät dörren till en annan värld öppnas
vi lät gipset flyta över den sjuka flickans kropp
tills hon i skakningar föll ner på golvet

Vi levde i nätterna,
vi lät dörren till en annan värld öppnas
vi lät taxichaufförer blandas med människor som
lät sina knän bli smekta av en tom hand

det skulle vara så




Fri vers (Fri form) av soMetimes
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soMetimes
soMetimes