Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk. 3:2 "Då kom Guds befallning till Johannes, Sakarias son, i öknen; och han gick åstad.."


JOHANNES DÖPAREN PEKADE PÅ JESUS

"Se Guds lamm

som tar bort världens synd"


sa han, och det gör också jag


men äter inte gräshoppor och honung

utan husmanskost och är inte klädd i kamelhår

utan i vanliga kläder, men våra budskap är samma:


vi pekar inte på oss själva, utan på Hans som skulle komma:


JESUS KRISTUS, världens Frälsare, Guds lamm,

som dog för oss alla! och tog våra synder

och sjukdomar på Sig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 08:35



Bookmark and Share


  Elwania
God Morgon är det
Johannes döpare som du leker idag? _
Pass på huvudet! En del gillade ju inte hans eviga gapande (%)
o
2011-12-17

  Seglaren
Det är ett väldigt tjat om LAMM.
Dessutom får, vargar och herdar.
Som sagt det blir lite tjatigt.
Kan du inte tala klarspråk istället?
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld