Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 60:2-3 "Mörker övertäcker jorden och töcken folken, men över dig uppgår Herren och hans härlighet uppenbaras över dig. Och folken skall vandra i ditt ljus och kungar i glansen som går upp över dig".


GUD HAR LÅTIT ETT LJUS GÅ UPP!

i våra hjärtan, som inget

kan släcka!


inte hån och inte heller

kulsprutor


och som lyser klarare och klarare

ju mörkare det blir på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld