Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Nuet
är min bästa vän
mitt skydd
jag har
nytt urverk
nytt program
jag är ett nytt jag
fantastiskt!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra