Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som har Sonen, han har livet, den som inte har Guds Son, han har inte livet" "och detta är domen, att när ljuset kommit till världen, hatade människorna ljuset, därför att deras gärningar var onda"


DET VIKTIGASTE VI MÄNNISKOR BÖR VETA

Det finns en Himmel där

Gud bor, och en väg

som leder dit


och ett Helvete, där Satan bor,

och en väg som leder

dit:


Vägen till Himlen heter JESUS KRISTUS

och vägen till Helvetet, heter UTAN

JESUS KRISTUS


och det bör alla Människor

veta, känna till.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 10:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jag menar det jag skrivit. Mvh
2011-12-18

  cilax VIP
menar du så här:
http://www.youtube.com/watch?v=8FmIMAA46A8&feature=player_embedded
?

2011-12-18

    Sven-Erik Sköld
Seglaren, bl.a. samma som JESUS och Hans apostlar. Mvh
2011-12-18

  Seglaren
En himmel där en gud bor
och ett helvete där en satan bor.
Snacka om livlig fantasi!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld