Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDIOTEN

Idiotförklarad av några av mina kritiker

tänkte jag här redovisa några av mina

arbetsgivare, som ju då måste ha

grovt missat mitt miserabla,

mentala tillstånd:


Habo kommun, chefsjobb

Röda korset, assistent och vik chefsjobb

Norrbottens läns landsting, chefsjobb

Örebro läns landsting, chefsjobb

Jönköpings kommun, chefsjobb


Chefsjobben har varit - frånsett Habo kommun -

som föreståndare för behandlingshem för

människor med drogmissbruk.











Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 10:34



Bookmark and Share


    Yassir.A.A
ja, det här var sannerligen en 'fri vers'....
2011-12-18

    flinka vera
skrämmande.
2011-12-18

  e-poeten
Man blir chef i Sverige, om man inte klarar verkligheten, i verksamheten,,, eller???
2011-12-18

    ej medlem längre
jamen det tror fan att du är en idiot då Sven, om du har hukat dig för att dessa idioter.

kan du inte bara lägga ner, Svennie?
2011-12-18

    Max Poisé
:-)
Det här är allt för kul!
2011-12-18

    Sven-Erik Sköld
Paulus: "Hur mitt liv har varit, alltifrån min ungdom, det vet alla judar, ty jag har från tidiga år levt det bland mitt folk.. och sedan en lång tid tillbaka känner de om mig - om de nu vill erkänna det.."
2011-12-18

    Sven-Erik Sköld
Seglaren, kolla så skall Du se, att Paulus vid något tillfälle redovisade sin bakgrund.. sedan föds ingen till chefstjänster, utan alla måste gå sin väg dit.

Själv gick jag via skogsarbete - tillsammans med min far - som trettonåring, och via skogs, transport och sågverksarbete, för att slutligen bli kraftverksbyggare åt Vattenfall, innan jag som 26 åring satte mig på skolbänken, Pitedalens folkhögskola i Älvsbyn,
för att sedan gå vidare ut i livet.

Mvh
2011-12-18

  Seglaren
Hörru Chefen.
Jag tycker att det är idiotiskt att
publicera sina meriter.

Men det förklarar att du så ofta
kommer uppifrån, som en chef.
Och inte nedlåter dig att
ta kritik från alla oss vanliga.

Chefen bestämmer.
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld