Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för seriös

sa någon till

mig:


men livet är seriöst:

en djupt seriös

enkelfärd


genom den utmätta tiden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 16:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus ÄR Livet.
Missar man Honom missar man allt.
2011-12-19

    Sven-Erik Sköld
Tramp, JESUS: "Min mat är att göra dens vilja,
som sänt mig", om Honom står det: "Du
har älskat rättfärdighet och hatat
orättfärdighet.. därför har din Gud
smort dig med glädjens olja, mer än dina
medbröder".

Beklaga inte mig, jag hade ett annat liv
fram till 30-års ålder; då JESUS fann
mig, och jag Honom: och jag byter inte
tillbaka..

--

Jag mötte Dig, JESUS, på vägen
och vintern föll i blom!
och marken, fåglarna, träden
fyllde min värld med sång!

Jag mötte Dig, JESUS, på vägen
och något hände med mig; och
jag började, smått förlägen,
följa Dig.

Mvh S-E
2011-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen. Livet är ingen karneval, som Di Leva sade en gång på åttiotalet.
Människor som tar livet med en klackspark är innerst inne fega.
2011-12-19

    tramp
handen på hjärtat ...hur kul har du det i ditt liv egentligen ? Kanske dags att upptäcka och bejaka LIVET som är dig givet ?
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld