Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett impopulärt ämne: det egna ansvaret, för det egna livet.


ANSVAR

varje vuxen människa

har åtminstone

ett ansvar:


sitt eget

liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-19 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jamen ta lite ansvar själv då för helvete, din jävla idiot.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld