Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53:3 "Föraktad var han och övergiven av människor, en smärtornas man, väl förtrogen med sjukdom"


I DIREKT ANSLUTNING TILL JESUS OCH HANS VERK PÅ GOLGATA KORS

där Han dog för alla människor,

kommer alltid Satans

förakt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 12:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Korset är föraktat. Även av många s k "kristna". Man vandrar som fiender till Kristi kors. Ett sken av gudsfruktan vill man ha (rassla med juvelerna på julottan) men man vill inte veta av Guds kraft.
Evangelium är Guds kraft till frälsning.
Det blod som göts på korset är heligt och det enda som renar den troende från synd.
2011-12-19

  Seglaren
Jesus blev förmodligen avrättad. Dömd för uppvigling. Så var det med det, enligt källor.
Att han dog för alla människor är ett påhitt av religiösa individer. Och påhitt och lögner ska man naturligvis inte tro på.

mvh-Seglaren
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld