Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGA VET INTE, ATT DET STÅR EN STRID OM DERAS SJÄL!

mellan ljus och

mörker


mellan Gud och

Satan


mellan Himmel

och Helvete


och valet gör

man själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 16:31



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ordsvall, som man inte
får ta bokstavligt.
Undermålig poesi.
Varför bränna sitt krut
på trams?
2011-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Gullberg har också tillslutit både öron och hjärta.
2011-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet det sannerligen. I've learned it the hard way.
Har även varit med och kastat ut demoner.
2011-12-19

    Lars Gullberg
Paulus va egentligen kvinna
och hette Paula

föresten spelar det ingen roll
för Sven E lyssnar ändå
inte på någon människa
2011-12-19

    ej medlem längre
ja den där Paulus verkar ha varit en riktig jävla idiot. gött att dom högg huvudet av honom till slut!
2011-12-19

    Sven-Erik Sköld
Det är Guds kärlek som varnar, medan tid ännu är: "Kristi kärlek tvingar mig", skriver Paulus, och hans kärlek talar förbannelse över villoläror och uppmanar Timoteus:

"Jag uppmanar dig allvarligt inför Gud
och Kristi Jesu tillkommelse, inför honom
som skall döma levande och döda, jag
uppmanar dig vid hans tillkommelse
och hans rike:

Predika Ordet, träd upp i tid och otid,
bestraffa, tillrättavisa, förmana med
allt tålamod och undervisning i alla
stycken

ty den tid kommer, då de inte skall
vilja höra den sunda läran, utan samla
till sig lärare alltefter som det kliar dem
i öronen,

en tid då de skall vända sina öron
från sanningen och i stället vända sig
till fabler"

Detta skriver Paulus ang. de kristna och det är fara värt, att de är kristenheten som först behöver vakna upp ur sin sömn och flum?! så att de bl.a. ser skarorna som är på väg att gå förlorade, strax utanför kyrkdörrarna. Och f.ö. är inte Helvetet ett hot, utan en verklighet. Mvh S-E
2011-12-19

  Annie b'larsson VIP
Vet du, jag tycker dina texter är nästan lite hotfulla. Aldrig ett ord om kärlek. Bara elände.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld