Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig anorexia

Jag vill göra något magiskt med mitt liv
Gå ner till minus 19 kilo och flyga min kos
Som en raket genom den trånga jävla atmosfären
Till rymden där det finns plats
Där kan jag söka efter Aniara
Och finna ro




Fri vers av Donald Artig
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 21:22



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
så sitter du där i slutänden ändå
med kulorna i handen
och tomhet i bröstet
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Donald Artig
Donald Artig