Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg pappa döda tomten, jag

Jag såg pappa döda tomten, jag
bara för att mamma varit stygg

Jag hade gömt mig i en vrå
bara för att titta på
ett stort paket med snören
som någon av oss skulle få

Jag såg mamma kyssa tomten jag
sedan sa hon:
Å vad du är bra

Ingen såg att det var jag
men jag såg att det var
tomten pappa döda' igår kväll.




Fri vers av Harry Schönhaar
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 00:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det bästa någon pappa har gjort.
Krossa julen!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Harry Schönhaar