Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte tänka på det ibland men det kommer så nära, så det går inte att låta bli. jag saknar honom. irland - 2005


lera

jag kommer ihåg dig
mycket mer än jag vill

jag kommer ihåg långa nätter
vakna, heta stunder

och jag minns att jag aldrig känt mig så levande

jag var lera och du en erfaren skulptör
och jag blev vacker

jag blev vacker

och när morgonen kom
kom du till mig igen

smekte
kysste
lekte

du finns fortfarande nära
när ingen annan ser

för jag kommer ihåg dig
jag kommer ihåg dig
när jag ler




Fri vers av starfire
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-01-18 17:56



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Mycket fint skrivet, verkligen! Känner så väl igen mig. Tack!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

starfire
starfire

Mina favoriter
rundgång