Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verkliga dröm.

När jag ligger vid din sida och ser hur lugnet sakta lägger sig över oss som en stjärnfull himmel.

Hur du pressar dig in närmre mig, värmer mig samtidigt som jag värmer dig, den enda

stund då vi glömmer hur kall och ensam vår värld kan vara.

Hypnotiserande följer jag rytmen av dina andetag..

Med min ena hand stryker jag mina fingrar långsamt genom ditt hår och med min andra arm kramar jag om dig in

till min beskyddande famn.

Ett stort leende på läpparna utav tanken att mina endast åtrår dina.

Jag sneglar min blick över ditt änglalika ansikte och lägger märke till att din själs speglar är nu förslutna.

Nu har jag chansen...

Nu har jag chansen att berätta för dig mitt inre, då modet alltid sviker mig när du är vaken.

Jag hoppas du hör mina ord medan du kommer längre in i drömmarnas land.




- Du är min sol, luften jag andas.

Du är stjärnan till min himlakropp.

En evigt binnande låga i det tomma och mörka.

Du är svaret på en fråga.

Endast du kan framkalla bultandet under mitt bröst.

Ditt väsen är som en tröstande röst, som de unika färgerna under höst.

Du har besegrat och vunnit mitt hjärta.

Du är en Gudagåva varje man borde få.

Jag kommer aldrig lämna dig, må jag i all evighet ha dig kvar även efter mina jordliga dar.

Jag älskar dig!




Med dig vid min sida kommer jag aldrig behöva nå mer sömn.

Skåda, allihopa !! Hon här framför mig är och alltid förbli min enda verkliga uppfyllda dröm.




Fri vers av wisaam
Läst 57 gånger
Publicerad 2011-12-20 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wisaam