Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbanna inte mörkret

..känslans tillvaro kan utveckla fantastiska förmågor


..allstra allternativa ljuskällor, sprid dem sedan med kärlek och energi!


Mitt..mitt. ljus i mörkret!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-20 10:16



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tack för att du finns, min underbara ljusstråle i vintermörkret!

Kram
2011-12-20

    ej medlem längre
Förbanna inte mörkret, läs dikter istället *ler*

Älska *ler igen*

Tack
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP