Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hazel eyes

Your eyes are so beautiful
That I start to cry
Your hazel eyes bewitches me everytime
I\'ve never seen eyes so charming as yours
I\'ll keep them forever
In my mind
In my heart
In my life




Fri vers av Elena L.
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-01-18 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elena L.