Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mark. 1:14 "Sedan Johannes blivit satt i fängelse, kom Jesus till Galileen och predikade Guds evangelium och sa: Tiden är inne, och Guds rike är nära: gör bättring och tro evangelium"


GUDS EVANGELIUM

Den som går ut med Guds evangelium;

ett evigt evangelium, går ut med

en bro som bär till Himmelen


den enda som finns.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 05:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det går en bro från tro til ro" (Bo)
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld