Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker du på oss där du är nu.

Bara jag.. gör det jag.. tror du inte gör du..tänker du på oss..där du är nu. Jag rår inte för att min egna livs vilja, kärleksvilja är en karikatyr mitt i all glasyr med bestyr Jag har gjort allt det du sa Jag har provat, det som vore bäst Jag har provat det som är lättast Far som en åkande bob fram o tillbaka Putsar alla hörn som finns plus 2 till Bakar en julkaka, lägger in glasad sill. Inget hjälper Inget fungerar mot det du sa (tomt) Ett slags egenartat möte med mig själv där hjärnan accepterar mötet som en eller ett äkta...rättvist vrede Det finns ingen fågelväg för mina uttryck Min hjärna är på semester och min mun jobbar på övertid och jag överlever en ensam tyst duell som skall föreställa ett möte Jag har bonat stöpt vågiga, ojämna ljus lagat alldeles lagom sött godis gjort julgrupper till våra nära kära bakat pepparkaks hus med fönster och skridsko damm (jag såg oss faktiskt.. där inne i värmen en stund, du böjde dig ner och tittade in i mina ögon och log som bara du gör) Det doftar ljuvligt i vårt underbara hem.. Det är så jäkla vackert och fint så jag får ont Det är så juligt som det borde vara Far  fram..hit..dit.. Det hjälper inte.. din lukt.. din famn din kind din värme.. saknar dig.. undrar om du.. saknar mig där du är..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-21 20:25



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
En innerligt vacker sorgbearbetning - tror att den du saknar är närvarande med sin själ och att du och dina nära och kära ständigt finns i dennes tankar där den nu är!

Önskar dig en underbart fin Jul och ett Gott Nytt År!


Ps: Du finns ständigt i mina tankar ... :Ds
2011-12-22

  Per Blomqvist
Inget hjälper mot det du sa
(tomt)

Starkt och lovely, power.
2011-12-22

    lory
berör mig väldigt mycket..
2011-12-21

  Ninananonia VIP
Berör...
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP