Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för en timme sen


Samlar på vitt (julkortstanka)

Jag samlar på vitt

innan julkortet smälter

och min vinter flyr


God Jul kära poeter

och ett Gott Nytt Skrivarår !




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-21 14:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin bild och tänkvärd tanka, ja !
2011-12-31

  ULJO
Underbart och finurlgt tänkt
2011-12-28

  Eva Langrath VIP
Vacker bild och ord som flyter fint till. Jag önskar dig också En Fridfull Jul och ett Gott Nytt Skrivarår.
2011-12-23

  Lilla My* VIP
Vittsamlande fångat i ord och bild!
En God Jul härifrån det gröna!:)
2011-12-23

  anits VIP
En mycket fin tanka till ett vackert julkord
detsamma önskar jag dig
2011-12-21

    ej medlem längre
Så vackert och så fyndigt.
Tack det samma till dig!
2011-12-21

  Anya VIP
Vilken fin inledning och så ihopknuten med en god hälsning. Bra! Önskar dig detsamma! :o)))
2011-12-21

    ej medlem längre
Härlig tanka, till ett vackert julkort!

Önskar dig detsamma ...

Kram, Ann
2011-12-21

    ej medlem längre
det samma till dig
2011-12-21

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP