Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidröra

Min hand som bara darra
vill hålla
vill känna
Min blick som bara stirra
i natt
Ett ljus som stunden narra
Förtrolla
Förbränna
i leken sig förvirra
tafatt

Min hand som vill få smeka
Få nudda
Få röra
Min mun som vill få smaka
ditt salt
Leken som vi leka
Att snudda
och göra
sakta ska urlaka
mitt allt.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 16:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket vackert! Applåder!
2011-12-29

    Bodil Sandberg
Underbart!!en mycket stark laddad känsla i dessa rytmiska rader
- lekfull touch längtande ton men därvid nysanser av svart väl avvägt till diktens budskap - gillas stort!!applåder!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick