Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte fått makt över det"


JULTERRORN

är en riktig plåga; och om den får råda,

en riktig själens klåda, men den har

inte fått makt att råda, över Jesu

Kristi ljusa, varma låga!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 17:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, julen är terror. En styggelse.
2011-12-21

  Lavinia Röd
Ja, hualigen vad hemskt det är. Ledigt från jobbet, god mat, familjen, en massa glada barn och så en underbar tomte (som jag pussar, men bara ibland förstås).
2011-12-21

  Jack E. Gladh VIP
Beror nog mest på
en själv om det blir
terror eller inte.
Många älskar den
här tiden. Inget fel
med det.
2011-12-21

  Seglaren
Inser du inte att du själv deltar i julterrorn.

Med texter som den här.

Det här oroar vanligt hyggligt folk,
som bara vill fira en gammal god jul.

mvh.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld