Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

referenspunkt

låg under Duetten
längs Uppsalavägen
försökte få ihop
Avgasröret
som gått av

det regnade

varje bil
som passerade
stänkte vattnet
in där jag låg

hittills håller detta
som referenspunkt
när allt känns
förjävligt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-01-18 20:52



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
*s* med kaffe och macka i munnen, smulorna sprutar när jag skrattar. Ditt fel!
2008-09-07

  rebecca d VIP
ja, det är klart, något att hålla i...hur jobbigt det än är...men konkret...
2006-01-21

    Bodil Sandberg
Ja det låter ju logiskt...det här är också mysiga...rader...det vardagliga...bilderna du frammanar...
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP