Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 65:2 "Hela dagen har jag räckt ut mina händer, till ett gensträvigt folk, som vandrar på den väg som inte är god.."


GUD STÅR MED UTRÄCKTA HÄNDER OCH VILL VÄLSIGNA DIG

i Kristus JESUS:


Dig med hela Din

familj!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 09:28



Bookmark and Share


  Seglaren
Nån gud finns inte och så var inte Jesus nån gud heller. Han är död och hans betydelse är liten idag. Och det är bra.
Endast de som tror på ockulta ting faller för sån här propaganda som i texten ovan. Och tyvärr finns de som tror på troll.

mvh.
2011-12-22

  Pitbullpudelns kärna
Det är fulltsändigt glasklart och enkelt att följa kristendomen.

Gud har ju sagt: ’Hedra din fader och din moder’ och: ’Den som smädar sin fader eller sin moder, han skall döden dö.’

Luk 14:26: Om någon kommer till mig, och han därvid ej hatar sin fader och sin moder, och sin hustru och sina barn, och sina bröder och systrar, därtill ock sitt eget liv, så kan han icke vara min lärjunge.


(Samma tragiska kluvenhet står för övrigt att finna i de två andra abrahamitiska religionerna.)
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld