Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen pågår

Ett nattsvart mörker sänker sig
där står han
i regnet
i solskenet.

Alldeles blöt av fluorescerande krafter
torr av oskuld
fäst vid blicken
målmedvetet hungrig

Längtan efter ekorrens sökande av ekollon
Trösten står sig varm på spisplattan
oset skingras
det är som alltid

Inne är det elavbrott
ute finns hopp
Världen pågår nu
Världen pågår
Gör något!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Simon Holmström
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Holmström
Simon Holmström