Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Min frid ger jag er, inte ger jag er den som världen ger.."


I juletid träffar jag mestadels stressade människor

varför det, om Julen är

ljusets och fridens

och harmonins

högtid?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 17:58



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Vi tycks leva i vitt
skilda världar.
Jag har hittills bara
stött på en enda person
som hade bråttom
och hon såg väldigt
glad ut. Idag var det
hellugnt på stan.
2011-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Ett ont träd kan INTE bära god frukt.
2011-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Det är den inte.
Den är hednisk.
2011-12-22

    ej medlem längre
fy helvete vad dom jävlarna blockar mig. dom är så jävla dåliga. eller hur, Sven?
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld