Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN TEOLOGERNA DISKUTERADE OM JESUS

konstaterade den blindfödde mannen

att han just fått sin syn, genom

ett tilltal från denne JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nähe det hade han tydligen inte. den jäveln. alltså den andra jäveln menar jag nu. den jävla idioten.
2011-12-22

    ej medlem längre
den jäävla prästen har blockat mig! för heelvete!!
2011-12-22

  Jack E. Gladh VIP
Myter.
2011-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja du, Paulus betonar liksom Johannes vikten av rätt lära.
Sextiotalet är slut.
2011-12-22

  Seglaren
Jag håller med Givandeliv här nedan. Såna här texter baserade på okunskap blir lätt falska och missledande.
Du skulle tänka på vad du publicerar.

mvh.
2011-12-22

    ej medlem längre
Jesus är en avgudabild... Skriften påvisar att de troende ska hålla sig borta från dessa.
Världens *jesus*
är inte skriftens frälsare.
Denna Jesus namn existerade inte förns för 500år sedan.
Bara det borde ringa många klockar och väcka många frågor hos en
som med uppriktigt hjärta älskar sanningen. Älskar Konungarnas konung Mvh
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld