Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är poesi


Jag är blott bara poesi.

inget att fästa sig vid.

Orden flyter för mig lätt.

Jag blir aldrig riktigt mätt.

Jag är dock,

ett redskap för vår frid.

Ditt och mitt i all tid.




Bunden vers av Daniel Gunnarsson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Gunnarsson