Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar, våra sjukdomar dem lade han på sig..för att vi skulle få frid och genom hans sår blir vi helade"


JESAJA 53, EN GUDS HÄLSNING TILL ALLA MÄNNISKOR PÅ JORDEN!

måhända är det jordens viktigast dokument:


det förutsäger Jesu - Frälsarens - kommande

och vad Hans offerverk på korset är, och

betyder för oss Människor, för var och

en av oss: Guds förlåtelse, seger

över synden, läkedom för våra

sjuka kroppar


och ett nytt, evigt liv

hos Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 06:47



Bookmark and Share


  Seglaren
Frenetisk propaganda.
.
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Uppfylld profetia.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld