Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUDSKAPET - EVANGELIET - OM JESUS, HAR FÖRVANDLAT VÄRLDEN!

genom alla dem - över hela jorden - som

tagit emot det, och därigenom låtit

sig förvandlas!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 06:50



Bookmark and Share


  Seglaren
De kristna här verkar lätt desperata.
Och de ska de vara:
- de är en utrotningshotad art.
.
2011-12-23

  Seglaren
De kristna skriker och ropar sitt 'budskap'.
Men hur många gånger de än gapar sitt 'evangelium', så är folk ganska opåverkade.

Det är helt enkelt inte intressant längre att tro på gudar som inte märks och inte ens finns.
Folk är klokare än så.
.
2011-12-23

  Seglaren
Sjukligt frenetisk propaganda.
.
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver oreserverat under på detta.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld