Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är en bild av Karlstad. Nej, bilden är en text av Karls stad. Nej, bilden är uppmålad inne i kameran, bilden är ett målande landskap och sådan är även texten. Aforismen är en sorts åsikt. En 'sorts' sanning. Något eget.


Dagens aforism 2011 12 23





man kan läsa
och tycka sig intet förstå

skriva
för att man intet har att säga




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
and what a fancy ingress!
2011-12-23

  Nanna X
visst kan man det
ibland kan meningen uppstå liksom på vägen
2011-12-23

    ej medlem längre
you can do that!
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP