Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?"


JESUS BERÄTTADE INTE BARA OM GUDS KÄRLEK

utan också om Satan och

hans boningar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 09:05



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
God Jul Sven-Erik! Jag hoppas du får en fin helg!
2011-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen kärlek utan sanning.
2011-12-24

  Seglaren
Vad tevligt!
En liten SATANSVERS på julaftons morgon.

mvh.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld