Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Vi var alla döda i våra synder och överträdelser"


Vart vill Du resa?

sedan Du läst resebroschyren

eller fått klart för Dig

vad där står: är

det Du som

väljer


av två resmål, Himmel eller

Helvete, biljetten till

Himlen är betald

av JESUS, med

Hans eget

liv


när det gäller helvetesresan

är det bara, att se till

att inte avbryta

den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 09:04



Bookmark and Share


  Seglaren
Den vanliga texten som lockar med himmel och försöker skrämmas med helvete.
Men varken det ena eller andra existerar ju, så vi kan lugnt lämna den här texten därhän.

mvh.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld