Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL VERKAR FÖRESTÄLLA SIG, HÄR PÅ POETER.SE

att döden och evigheten

tar julledigt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 10:31



Bookmark and Share


  e-poeten
Och somliga
pratar om döden,,,
för evigt,,,
och njuter av det,,,

Det vill många
ta ledigt ifrån,,,

Jack Daniel´s
är en bättre vän,,,
än den Sven-Erik förespråkar,,,

Jack Daniel´s
funkar i evigheten
tills döden kommer,,,
2011-12-25

  Seglaren
Julledigheten, som nämns i texten, är glädje och liv för många.

Hänga läpp för att vi ska dö tjänar då rakt inte nått till.

En God Jul på dej Sven-Erik.
.
2011-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Jesus ÄR Livet.
Julen är DÖD.
2011-12-24

  Lavinia Röd
Jaså? Vad grundar du det ställningstagandet på?
2011-12-24

    Sven-Erik Sköld
.bjanstrin, många är ute i trafiken bl.a. -sen kan den ju komma ändå. En bekant till mig, en pastor, skulle ut med julblommor till gamla och sjuka, krockade och dog. En del andra kanske super och slåss.. Mvh S-E
2011-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Ja, så verkar det. Man tillmäter julen magiska krafter. Och magi kommer ju mycket riktigt också från Satan.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld