Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är kanske inte världens mest 'lyckade' aforism, men så är det ju också andemeningen och tanken som räknas. Om bilden, den är tagen i vintras 2011, när man senast såg snö i Sigtuna, en riktigt gammal stad, strax norr om Stockholm.


Dagens aforism 2011 12 24 - Livets väv








Själens batteri
behöver laddas

med kärlek, omsorg, fantasi
för att inte kvaddas




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-24 12:00



Bookmark and Share


  Sarah Tomasson
så sant och fint!
2011-12-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
*-status till
denna aforism
uppfylldes detta
skulle det allt
liv underlätta!
Guld till Dig!
Från vem: Mig!
2011-12-24

    Yarissa
Fina tankar!
God JUL! till dig från mig
2011-12-24

  thyra
God JUL och tack för kloka jultankar!
2011-12-24

  Nanna X
jag tycker det var riktigt fin och stillsam liten julpärla!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP