Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen flyter

Tyrannosaurus Rex

Gamla skolfröken - berömligt i svenska?

De röda skorna jag hade som liten

Min danska brevvän, eller nä, jag ångrar mig

Hmm
Mitt gamla radergummi?

fotboll

Pasta carbonara

Åsna


Hela världen öppnas
då molnen flyter,
då jag öppnar mig själv.
Varför gör jag det inte oftare?




Fri vers (Fri form) av Simon Holmström
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 23:36



Bookmark and Share


  thyra
En insiktsfull fråga i texten och härliga ledord fram till den. Fint!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Simon Holmström
Simon Holmström