Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen liberate


du tog så mycket mer..

än din rätmätiga del av mitt hjärta

till det spelades alldeles för kompakt bluesmusik

hjärtknipande sentimentalitet

liderlig

innerligt

biten



...såg du bara en

nyemitterad

kick?!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-26 10:42



Bookmark and Share


    lory
superb..stark...
2011-12-26

    Ken Cassel
Bra Chamelli!
::))

Kramar!
2011-12-26

    ej medlem längre
Obalans i en relation, så träffande du fångar den
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP