Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jul -och nyårshälsningen som inte kom

som märktes

mest.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 112 gånger
Publicerad 2011-12-25 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Julhälsningar är trams.
Det är bättre att hälsa varandra med "MARANA, TA!" "Herren kommer!"
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld