Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI AUKTIONERAR UT VÅRA GAMLA TILL LÄGSTBJUDANDE!

det doftar 1800-tal!


men de som

köper dem

nu,


är i vissa fall penninghungrande kapitalister

som t.o.m. försöker tjäna pengar, på

deras användna blöjor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag rear ut min själ. Allt ska bort" (bob hund)
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld