Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Dårarna säger i sina hjärta: "Det finns ingen Gud". D.v.s. ingen evighet att ta sitt ansvar för; bätte att fly frågan.


DET SOM GÖR EN DUMSKALLE TILL EN DUMSKALLE

är att denne inte vågar

se - och ta till sig -

verkligheten!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 15:56



Bookmark and Share


    flinka vera
Så med andra ord har du just idiotförklarat dig själv
2011-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en dåre för Kristus. Vems dåre är du?
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld