God Jul Älskling

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul Älskling

 




KuK i Paket!



************************************

 



Slår in mitt julystra morgonstånd i paket med fin rosett

Det är julaftonsmorgon & du står framför mej kåt & kokett

Stjärnor blixtar under när du packar upp ditt paket & suger mej het

Vi sjunger julsånger & dricker rosa champagne & vår kääärlighet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 17:00



Bookmark and Share


    lory
väldigt bra..gillar kukar utan förpackning hihi ..
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP