Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap

Här finns så mycket vi inte vet
Så mycket vi inte kommer få veta
Så mycket vi inte vill veta
Så mycket vi behöver veta
Så mycket vi inte behöver veta

När vi vet så vet vi
Vad som behöver göras







Fri vers av Robin Currents
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-12-26 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Currents