Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk. 2:29 "Herre, nu låter du din tjänare dö i frid, mina ögon har sett din frälsning, vilken du har berett för att ses av alla folk, ett ljus, som uppenbaras för hedningarna.." Apg. 4:12 "I ingen annan namn finns frälsning".


JESUS ÄR FRÄLSAREN!

men också frälsningen:

i Hans Namn finns

frälsning och

läkedom


för jordens alla folk!


Guds Ord: "Var och en som

åkallar hans namn, skall

bli frälst"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 10:18



Bookmark and Share


    maija tuori
Så är det ...Gamla Simeon fick se frälsaden...
2011-12-28

    ej medlem längre
Sven:

Du ser, inser du själv?
Namnet "jesus" är inte hans givna namn
INGEN utav apostlarna, ingen utav skriftens män hade
namnet "jesus" på sina läppar. DETTA ÄR SANNING, det jag delar med mig till dig nu!!!
2011-12-26

  Seglaren
Vatten är renast vid källan.
Jag uppmanar folk att slå upp i bibeln direkt.
De som som vill och bryr sig, vill säga.
mvh.
2011-12-26

  Seglaren
Författaren skulle hellre ge bibelhänvisningar och låta folk läsa själv om de vill. Hellre det än att skriva om med egna ord. Nu förvanskas budskapet eftersom det passerar författarens skalle.

Att citera bibeln utan att ange källa, bok o kapitel, är på gränsen vad som är tillåtet på poeter.se.
En korrekt källhänvisning till citat ur bibeln är standard överallt. Är författaren RÄDD att vi själva ska kunna läsa i bibeln ....
Och jämföra med hans omtolkning av Guds ord.

mvh.
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld