Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan eller en betraktelse?

Där är du
Det vackraste

Omfamna mig
Kyss mig plötsligt

Så fötterna viker sig
Så jag faller

Stryk mitt huvud
Stryk min bara hals
andas på min nacke

Omfamna mig
Kyss mig plötsligt

Så fötterna viker sig
Så jag faller

För det gör jag ögonblickligen

...jag lovar...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-26 21:46



Bookmark and Share


  TT
...mycket vackert formulerat om kärlekens kraft inom oss...
2011-12-27

    ej medlem längre
En önskan....en stark och innerlig, och högst mänsklig, önskan, mycket välfångad
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP