Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsgräs och Timotej..oskrivet...

Doften som är,

där vi dricker njutfullt ur källan bland poppel och asp

Fyrklöver till bröstet i varm vind där vi ler

Prästkrage bakom örat i utsläppt hår, det som luktar sommar

Det som luktar oss

Du behöver inte nafsa där..för att göra dig bemärkt..

..jag har redan gåshud..



Här i bergakungens salar, viftar jag vilt o svettigt till tonerna.

..fast det är vinter..kommer mitt hjärta alltid slå varmt för dig.

Jag vill nå Mozarts toner i galen verbalitet, naivitet.

Fast du aldrig kan, få höra det från min smultron mun i hallon stund.

Fast du aldrig kommer att bli min

Jag älskar dig...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-27 17:54



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert sensuell
2011-12-27

    ej medlem längre
Spännande text, sinnliga övergångar..och som alltid, en stark sensualism, som måste vara något av en kärna i din person och därmed din kvinnlighet
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP