Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53:4-5 "Men det var våra sjukdomar han bar, våra smärtor lade han på sig.. Ja han var sargad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningar, domen var lagd på honom, för att vi skulle få frid, och genom hans sår blir vi helade"


GUD HAR EN ENDA MÖTESPLATS MED MÄNNISKAN

där Han möter henne, med hennes många

synder och sjukdomar, och där Han

befriar henne!


och det är vid Golgata kors:


där JESUS dog för henne, för alla

hennes synder och för alla

hennes sjukdomar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är INTE vid julgranen eller under misteln.
2011-12-27

  Maria T
Amen
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld