Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns inte var jag snappat upp det, vilket krig som det hävisar till eller ens vem som skulle ha uttalat det. Men vad spelar det egentligen för roll? Och nej, Churchill var det absolut inte, trots han sägs ha varit en rejält märklig kurre.


Citat från ett befäl under ett mycket gammalt krig






'Har man inte alla fakta
får man se till att ha dem ändå
- finurligt påhittade'




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 771 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-27 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fångat av dig i god text!
2011-12-27

  Casbah* VIP
med en sån fantastisk titel vill jag ha mer...därunder..mer ..mer..mer
2011-12-27

  thyra
Härligt citat :)
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP