Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan vara jobbigt på så många olika sätt Man saknar sitt ex, men det kanske är dags att gå vidare och man faller för en underbar kille, men vad ska man göra?


Vågar man satsa?

Du vet att jag tycker att du är söt
Jag vet att du är helt underbar
Du genomskådar mig varje gång
Jag kan inte gömma mig för dig
Du vill så gärna att jag ska bli din
Jag har ett slagsmål inombords
Du vet att jag vill ha tillbaka gamla tider
Jag vet att jag vill ha dig
Är det jag som inte kan inse att jag faller?
Är det du som satt dig i vän zonen?
Oavsett vad så är det något fel
Risker, chanser, vad ska man satsa?
Frågan är snarare: vågar man satsa?




Fri vers av SilverBex
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilverBex