Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig den som valt JESUS!

som sin nutid och

eviga framtid!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Tänk vilken framtid vi har...
som tror på Jesus och litar på Hans Ord."

Hur mäter man lycka?
Är lycka ägodelar eller att man går omkring och flinar hela dagarna?
Den sistnämnda effekten kan man uppnå även med hjälp av droger. Så det kan inte vara lycka.
Lyckan finns på ett djupare plan: Vissheten om att jag är bärgad för evigheten. Räddad.
Jesus kommer snart för att hämta hem de Sina, och då är jag en av dem.
DET är lycka.

"Är lampan i ordning, är klädnaden vit om Jesus i dag kommer hit?"
2011-12-29

  Seglaren
Jag har då inte märkt, att de som valt jesus skulle vara mer lyckliga än andra människor. Undantag finns. Det finns en, här nedan, som verkar vara mycket lycklig i tron på jesus.
2011-12-28

    Sven-Erik Sköld
Han skall inte döma efter vad öronen hör och ögonen ser, utan efter vad Han ser i hjärtat! "Gud ser till hjärtat" S-E
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Och så skönt att det är HAN som dömer.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld